Van resultaat naar praktijk: meld je aan voor de inspiratiebijeenkomst op 12 mei

Save the date en meld je alvast aan! Op 12 mei is er van 10.00 tot 13.00 uur een online inspiratiebijeenkomst. Met daarin onder meer:

  • De Adviescommissie Praktijkonderzoek SEJN stelt zich voor en gaat met jullie in gesprek.
  • Kennis delen: twee presentaties van onderzoeken uitgevoerd in SEJN-verband, resultaten vertaald naar praktisch handelen.
  • Verkenning van een breder perspectief op uitkomstmaten van jeugdhulp.
  • En een workshop Ambulante Spoedhulp.

Kennismaken, kennis delen, inspiratie opdoen, en leren van elkaars praktijkervaringen staan centraal.

Meld je aan
Wil je je alvast aanmelden? Dat kan via dit aanmeldformulier.

Voor wie?
Ben je werkzaam bij een SEJN-organisatie of netwerkpartner? Wil je meer weten over het samen werken aan de effectiviteit van de jeugdhulp in de praktijk en daarover uitwisselen met anderen die daar ook mee bezig zijn? Dan nodigen we je van harte uit om deze inspiratiebijeenkomst bij te wonen! Voel je vrij om deze mail door te sturen naar anderen in jouw organisatie.

Op het programma
We trappen de inspiratieochtend plenair af met kennismaken met de adviescommissie Praktijkonderzoek van het SEJN. Wat is het? Wie zijn het? En wat kun je ermee als SEJN-lid? Vervolgens biedt de ochtend twee presentaties van projecten die inspirerende voorbeelden zijn van hoe onderzoek in de praktijk leidt tot praktische handvatten voor de praktijk.

In een workshopronde kun je vervolgens kiezen om:
– met de Adviescommissie Praktijkonderzoek in gesprek te gaan over praktijkonderzoek binnen SEJN-verband. Wat gebeurt er al en welke gedeelde wensen zijn er eigenlijk waarbij we de handen ineen zouden kunnen slaan?
– kennis en ervaring uit te wisselen over Ambulante Spoedhulp.
– gezamenlijk te leren en te praten over hoe SEJN haar blik op resultaatmeting concreet zou kunnen verbreden.

De workshopronde valt gedeeltelijk samen met de Algemene Ledenvergadering (ALV) voor de bestuurders van de SEJN-organisaties.

Graag tot ziens op 12 mei!