Inspiratiebijeenkomst 22 november: ‘de praktijk aan het woord’

  • Het cliëntenperspectief op meten in de behandeling
  • Hoe verhogen we de respons op vragenlijsten?
  • Intervisie over het vraagstuk: hoe borgen we een goede meet-, bespreek- en verbetercyclus?
  • En: een workshop Ambulante Spoedhulp  

Dit en méér komt aan bod tijdens onze digitale inspiratiebijeenkomst op 22 november van 10.00 tot 12.30 uur. Inspiratie opdoen, praktijkervaringen delen en leren van elkaar staan centraal.

Voor wie
Ben je werkzaam bij een SEJN-organisatie of netwerkpartner? Wil je meer weten over het samen werken aan de effectiviteit van de jeugdhulp in de praktijk en daarover uitwisselen met anderen die daar ook mee bezig zijn? Dan nodigen we je van harte uit om deze inspiratiebijeenkomst bij te wonen! Voel je vrij om deze mail door te sturen naar anderen in jouw organisatie.

Cliëntenperspectief, workshops en intervisie
We trappen de inspiratieochtend plenair af met het cliëntenperspectief: Hoe geef je cliënten een stem in de meet-, spreek en verbetercyclus? Wat zeggen cliënten over het invullen van vragenlijsten in een behandeltraject en wat kunnen we hier van leren?

In een workshopronde kun je vervolgens kiezen:

  • Neem een kijkje in de keuken bij andere organisaties die (met succes!) hebben ingezet op het verhogen van de respons op vragenlijsten.
  • Wissel kennis en ervaring over Ambulante Spoedhulp (ASH) uit.
  • Bespreek actuele praktijkvraagstukken over het implementeren van de meet-, spreek- en verbetercyclus.

De workshopronde valt samen met de Algemene Ledenvergadering (ALV) voor de bestuurders van de SEJN-organisaties.

Meld je aan
Wil je je alvast aanmelden ? Dat kan via dit aanmeldformulier.

We zoeken nog vrijwilligers die een gesprek willen begeleiden (bijvoorbeeld in een intervisievorm). Ook ideeën over praktijkvraagstukken, die interessant zijn om met collega’s vanuit verschillende organisaties uit te diepen, zijn van harte welkom! Neem contact met ons op via info@sejn.nl.