Mijn naam is Heleen Hamberg. Sinds 1 september 2020 ben ik met veel plezier de coördinator van SEJN. Ik heb een achtergrond als gezondheidswetenschapper en werk sinds 2018 als zelfstandig adviseur in het brede gezondheidsdomein. Ik woon in Soest samen met mijn man en vier (puber)kinderen. Wat mij drijft in mijn werk zijn de verhalen van de professionals en burgers. Met ervaringsverhalen gaan de cijfers uit de Lerende Databank Jeugd leven en kunnen ze optimaal gebruikt worden voor leren en verbeteren. Als coördinator ben ik de verbinder tussen het SEJN-bestuur, de jeugdhulporganisaties en de netwerkpartners. Het verder laten groeien van de netwerkfunctie van SEJN en de optimale benutting van de LDJ voor de leden én als bron voor onderzoek, daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Heb je vragen over SEJN, ideeën voor het netwerk, suggesties voor de LDJ of wil je actief bijdragen op een inhoudelijk thema? Je kunt me bereiken via h.hamberg@sejn.nl of 06-14278472.

Mijn naam is Vanessa Jansen. Ik ben naast de projectondersteuner SEJN ook werkzaam als trainer/supervisor bij PI Research in Duivendrecht. Heleen Hamberg en ik zijn ongeveer tegelijkertijd ingestapt in de vereniging SEJN (sept. 2020). Ik ondersteun Heleen daar waar nodig en ik beheer de mailbox info@sejn.nl. Voel je vrij om daar ook je vragen te stellen en ik help je graag verder. Ik kijk uit ernaar uit om samen met de leden van SEJN, het bestuur, de netwerkpartners en de communicatieadviseur Simone Schouten de vereniging SEJN verder vorm te geven en op de kaart te zetten.

Mijn naam is Simone Schouten. Sinds 2017 werk ik met veel plezier als zelfstandig communicatieadviseur voor verschillende opdrachtgevers. Daarbij richt ik me vooral op organisaties en instellingen met een maatschappelijk oogmerk. Ik woon in Nijmegen, niet ver van de prachtige Ooijpolder en het bosrijke Berg en Dal. Daar ben ik als natuurliefhebber en wandelaar veel te vinden, samen met man en hond. Ik zet me graag in voor SEJN en zie ernaar uit om de vereniging verder voor het voetlicht te brengen en de ambities en doelstellingen met communicatie optimaal te ondersteunen. Heb je nieuws, tips, ideeën of feedback voor de nieuwsbrief, de website of iets anders? Ik hoor graag van je via info@sejn.nl.