Verslag inspiratiemiddag: ‘Doorgroeien op inhoud en netwerk’

Dinsdag 29 juni woonden circa zestig professionals en bestuurders uit jeugdhulp en onderzoek de SEJN-inspiratiemiddag bij. Het was een unieke editie. Niet alleen omdat de deelnemers uit alle
windstreken vanwege de COVID-19- maatregelen online bij elkaar kwamen, maar ook omdat SEJN zich sinds 2021 een vereniging mag noemen. De komende jaren staan het versterken van wat is opgebouwd en het doorgroeien op inhoud en netwerk centraal, zo benadrukte SEJN-voorzitter Gerda Huijbregts in haar openingswoord.

Ik vond het erg leuk om te kunnen uitwisselen met de deelnemers en te horen hoe zij dingen binnen hun organisatie aanpakken.

Benieuwd hoe de bijeenkomst verliep? Lees hier het verslag, met daarin onder meer aandacht voor de uitkomsten van het onderzoek naar het effect van de COVID-19-maatregelen op de mentale gezondheid van kinderen en jongeren.

Met een goed gevoel kijk ik terug op de middag. Het vloog voorbij en er was veel energie. Ik zie uit naar de inspiratiebijeenkomst in het najaar om er een vervolg aan te geven.